🕝 1 minuter
Stjärnan Kennedy Bakircioglu släpper eget klädmärke
Publicerad 5 juni 2021 02:00
Uppdaterad 5 juni 2021 02:00

Södertäljsonen, Kennedy Bakircioglu, gick ut idag med nyheten om att han lanserar ett eget klädmärke som släpps 1 juli i år.

Hans egna kollektion heter K10 Collection och har en premiumkänsla i kombination av Bajenanda och sportig touch, står det på hemsidan.– Jag har under åren efter mitt avsked fått många frågor om varför jag inte startar egen klädkollektion eller butik där jag säljer Kennedy-produkter, säger han på hemsidan.

– Det här är något jag tagit till mig och tänkt på en längre tid. Nu känner jag äntligen att tiden är inne. Jag har under senaste dagarna skrivit om mitt första år som kapten och mitt första år som nummer 10, skrivs det på hemsidan.

Dela artikeln