🕝 1 minuter
80 företag stöttar SBBKs manifestation
Publicerad 24 mars 2023 05:00
Uppdaterad 23 mars 2023 19:34

SBBK under prisutdelningen av 5i12-priset. Foto: Alexander Isa

Över 80 företag visar sitt stör för manifestation ”Stå upp för Södertälje 2033”. En manifestation som hålls näste vecka på initiativ av Södertälje Basketbollklubb.

Tillsammans med kommunen, näringslivet och idrottsrörelsen i Södertälje startar SBBK ett unikt 10 års projet som syftar till att skapa en gemensam framtidstro för alla Södertäljebor.

Genom att öka vi-känslan och stoltheten i staden bjuder SBBK på underhållning, tal och en spännande basketmatch med gratis inträde. Manifestationen äger rum den 28 mars klockan 18:00 på Stora Torget i centrum och nu har över 80 företag valt att stötta projektet och SBBK. Tillsammans vill bidra till att få fler barn och ungdomar aktiva inom idrottsrörelsen i Södertälje.

Genom att årligen samla idrottsrörelsen tror SBBK och klubbdirektören, Johan Strömwall, att projektet kan få fram många positiva effekter.

Då vi alla har ansvar för våra barns framtid behöver vi bygga den tillsammans med dem. Genom att manifestera påvisar vi för våra innevånare, politiker och media att vi vill stå upp för Södertälje tillsammans.”, skriver SBBK i ett pressmeddelande.

Manifestationen innehåller även att SBBK lämnar över stafettpinnen till SSK, som sedan lämnar över till en annan förening för att hålla lågan vid liv.

Läs även – SBBK vinner 5i12-priset

Dela artikeln