🕝 1 minuter
Södertälje kommun rekryterar chef från Skövde
Publicerad 31 december 2022 15:38
Uppdaterad 31 december 2022 15:38

Jenny Skarstedt. Pressbild.

Södertälje kommun anställer ny chef från Skövde. Jenny Skarstedt, 50, rekryteras som kommunens resultatområdeschef kultur och kunskap.

Jenny Skarsted från Katrineholm lämmar sin befintliga tjänst i Skövde för nytt toppjobb i Södertälje. Hon kommer närmast som kulturchef i Skövde kommun, men arbetade i närmare nio år på kulturförvaltningen före flytten till Skövde 2020.

Nu tar hon nästa steg i karriären.

– Under min tid i Skövde har jag fått vara med och utveckla kulturavdelningen och jag är stolt och glad över det som vi tillsammans har åstadkommit. För mig är det här ett naturligt nästa steg som jag ser fram emot, även om jag har trivts bra här i Skövde, säger Jenny Skarstedt.

Hon arbetar kvar i Skövde fram till den 15 mars 2023 och vänts tillträda nya tjänsten i Södertälje kort därefter.

– Det är såklart tråkigt att Jenny slutar hos oss, men jag är samtidigt glad för hennes skull och förstår valet att gå vidare till en större kommun med nya utmaningar och uppdrag, säger Johan Rahmberg, chef för sektor medborgare och samhällsutveckling.

Dela artikeln