🕝 1 minuter
Så var halloweenatten i Södertälje och Nykvarn - Misshandel, hot mot tjänsteman och grov vårdslöshet i trafik
Publicerad 31 oktober 2021 02:00
Uppdaterad 31 oktober 2021 02:00

Per Fahlström. Bild/Foto: Polisen / Alex Ataseven.

Vid 22:30-tiden uppstod en våldsam olycka på Holmfastvägen/Täppgatan efter att en förare kört i hög fart och kolliderat med en annan bil. Räddningstjänsten, ambulans och polis åkte till platsen och en person fick föras till sjukhus.

– En förare är misstänkt för grov vårdslös i trafik och vållande till kroppsskada, säger polisens presstalesperson Per Fahlström till Telgenytt.

Våldsam olycka i centrala Södertälje – Två bilar inblandade

Vid 02:00 natten mot söndag larmades polisen till centrala Södertälje efter ett stort slagsmål utanför Luna Galleria. I bråket ska ett 20-tal personer ha varit inblandade där minst en person vårdades av ambulanspersonal.

– Polis och Ambulans var på plats och en person vårdades av sina skador. Polisen har inlett en förundersökning om grov misshandel, men det framgår inte om någon är frihetsberövad i nuläget, säger Per Fahlström.

Vid 01-tiden, natten uppstod ett stort bråk i Nykvarn där både tjejer och killar var inblandade i bråket. Slagsmålet uppstod vid en lokal i Nykvarn som hade hyrts för en halloweenfest.

Både polis och ambulans rykte ut till platsen där slagsmålet bröt ut natten till söndag.

– En person vårdades av ambulanspersonal med anledning av skada i benet och en person misstänkt för våldsamt motstånd och hot mot tjänsteman, säger Fahlström till Telgenytt.

Dela artikeln