🕝 1 minuter
Maskerade personer i Blombacka - Fyra gripna
Publicerad 11 maj 2023 23:15
Uppdaterad 11 maj 2023 23:22

Bild: Alexander Isa.

Efter en polisinsats i Blombacka i Södertälje på onsdagskvällen greps flera personer. Enligt uppgifter till Telgenytt hade maskerade personer observerats i området.

Polisen genomförde en omfattande insats i Blombacka under onsdagskvällen. Enligt en källa till Telgenytt sågs två maskerade personer på en cykel i området, men polisen har ännu inte bekräftat detta.

Polisen har valt att inte kommentera händelsen i Blombacka under natten. Däremot har det bekräftats att flera personer har gripits i samband med insatsen.

– Det stämmer att vi har varit i Blombacka. Det ska gälla ett grovt brott som har skett. Två i tonåren är gripna för det grova brottet, men jag går inte in på vad det är, sade polisens presstalesperson till Telgenytt. 

Under torsdagen rapporterades det att total fyra personer har anhållits, men misstankarna mot dem har ännu inte framkommit. Enligt uppgifter till LT ska de gripna personerna vara misstänkta medlemmar i en våldsdrivande grupp från Ronna, som har blivit mer aktiva samtidigt som många av deras ledare är frihetsberövade.

(Annoslänk)

Dela artikeln