🕝 1 minuter
Tusentals konton på Instagram nedstängda
Publicerad 31 oktober 2022 15:55
Uppdaterad 1 november 2022 00:12

Foto: Alexander Isa.

Tusentals konton har just nu problem med världens största sociala plattform – Instagram.

Vissa användare har fått sina konton avslutade på grund av att de ”Brutit med mot Instagrams regler” medan andra konto försvunnit spårlöst.

Vid 15-tiden under måndagen indikerades ett stort problem hos tusentals Instagram-användare. Många användare har fått sina konton avspärrade och andra meddelar att deras kontot helt plötsligt försvunnit.

”Mitt konto är helt borta, finns ingenstans när jag söker på det och när jag ska logga in står de ”användare finns inte”, hoppas det kommer tillbaka för har hela mitt jobb på mitt konto”, skriver en användare via Downdetector.

”Jag har tappat jätte många följare, känns väldigt tråkigt”, skriver en annan.

Många användare har fått meddelande om att de inte följt reglerna och därför blivit nedstängda. Instagram är dock medvetna om det inträffade och jobbar just nu med att lösa problemet.

Någon prognos om när problemet är åtgärdat framgår det inte.

Dela artikeln