🕝 1 minuter
Foodora utmanar och expanderar ytterligare - "Vi är pionjärer"
Publicerad 25 december 2021 01:00
Uppdaterad 25 december 2021 01:00

Bild: Foodora.

Nu tar giganten Fodoora nästa stora kliv och utmanar logistikföretagen Foodora, som är ledande aktör inom hemleveranser, utmanar och expanderar ytterligare.

I ett nytt sammanbete med SaaS-bolaget Ingrid möjliggör Foodora ett nytt leveransalternativ där kunder kommer att kunna beställa varor från exempelvis klädbutiker och apotek.

”Samarbetet med Ingrid innebär att foodora blir ett valbart alternativ för miljoner svenskar och tar ett strategiskt steg in i paketbranschen – därmed blir foodora en stark utmanare till bland andra Budbee, Airmee och Instabox.”, skriver foodora i ett pressmeddelande.

– Vi kan last mile och har infrastrukturen på plats, och att vi nu går in i paketbranschen är därför ett väldigt naturligt steg för oss att ta. För foodora finns det oändliga möjligheter att bredda affären. Vi har en enorm handelsplats för digitala handel och nu blir vi även ett fraktbolag. Vi är pionjärer inom många olika områden och kan nu vässa branschen med Ingrids hjälp, säger Hans Skruvfors, vd och koncernchef foodora, i meddelandet på Fodoora hemsida.

Den nya leveranstjänst kommer börja med pilottester och det nya fraktalternativet kommer implementeras hos ett flertal aktörer inom närtid meddelar foodora.

Foodora inför leverans med Jetski till sjöss

Foodora satsar stort – Ger sig på livsmedelsjättar

Dela artikeln