🕝 1 minuter
Besked om Dahlströms skada
Publicerad 12 december 2023 21:28
Uppdaterad 12 december 2023 23:36

Jacob Dahlström blir borta från spel flertalet veckor Foto: Shamash Oyal

SSK har spelat riktigt bra hockey och kontinuerligt plockat poäng i HA över en längre period. Nu har laget drabbats av en jobspost.

SSK:s forward tillika assisterande lagkapten Jacob Dahlström har de senaste matcherna varit indisponibel för spel på grund av en skada. Nu har det kommit besked om situationen. Fysioterapeut Adam Isik uttalar sig på klubbens hemsida:

”Efter att ha genomgått diverse tester den senaste tiden står det nu klart att ”Dahlas” skada kommer kräva operation innan han är tillbaka för spel igen. Prognosen för den här typen av skada är 10-12 veckor”

Telgenytt har kontaktat SSK:s sportchef Emil Georgsson, som valt att inte ge några kommentarer i nuläget. Ställning har inte tagits till om truppen kommer att kompletteras med en ny forward på grund av Dahlströms frånvaro.

Texten uppdaterad

Till LT säger Emil Georgsson att man överväger att ta in en forward till i truppen.

-Tufft besked för SSK och Jacob Dahlström, som kan missa resten av grundserien. Emil Georgsson öppnar för ett SHL-lån, och avslöjar att det var ytterst nära med Noah Hasa från Frölunda nyligen. Låter som upplagt för att det kan bli av efter JVM, skriver LT:s Andreas Hansson på Twitter.

Dela artikeln