🕝 1 minuter
Nordic United tog hem segern i Södertäljederbyt
Publicerad 11 augusti 2024 05:00
Uppdaterad 11 augusti 2024 14:29

Nordic United tog hem segern i Södertäljederbyt mot Assyriska med 1-0. Matchen präglades av en tidig utvisning och ett avgörande mål av Antonio Yakoub.

Lördagens derby mellan Nordic United och Assyriska bjöd på både spänning och dramatik. Redan i den 15 minuten hamnade Assyriska i ett tufft läge när Carl Norberg fick rött kort efter att ha fällt en av Uniteds anfallare precis utanför straffområdet. Med en man mindre på planen kämpade Assyriska hårt för att hålla emot ett pressande United.

Matchen var länge mållös, men i den 74 minuten kunde Antonio Yakoub, som tidigare spelade för Assyriska, nicka in det avgörande målet för Nordic United. Målet kom efter en välplacerad hörna och blev avgörande för matchens utgång.

Trots ett starkt försvarsspel från Assyriska räckte det inte för att hålla emot, och United kunde därmed ta hem segern med 1-0.