🕝 1 minuter
Telgenytt expanderar - Nu kan du bygga din hemsida hos oss
Publicerad 27 maj 2023 02:55
Uppdaterad 27 maj 2023 02:55

Telgenytt utökar sin tjänsteportfölj. Foto: Pexels

Telgenytt utvidgar sitt tjänsteutbud och erbjuder nu professionell hemsidesbyggnad. -Det är en betydande milstolpe för oss och detta har varit en prioritet under lång tid. Vi är väldigt glada att vi äntligen kommit igång, säger Alexander Isa, ansvarig utgivare på Telgenytt.

För att ge ett seriöst intryck av ditt företag är det idag viktigt att ha en välgjord och användarvänlig hemsida. Det har också blivit avgörande för att nå framgångsrikt ut till en onlinepublik.

Genom att erbjuda hemsidesbyggnad tillför Telgenytt ett värdefullt tillskott till sin befintliga produktportfölj och kan nu hjälpa både privatpersoner och företag att etablera en stark digital närvaro.

– Vi har sedan starten 2021 satt tydliga mål och aktivt arbetat för att uppnå dem. Ett av våra mål var att erbjuda annonsplatser med vår stora läsarskara, vilket vi lyckades med för drygt ett år sedan. Nu är det dags för nästa steg i vår utveckling, där vi vill utöka våra digitala tjänster till förmånliga priser, säger Alexander.

Telgenytt bygger om hemsidan för tredje gången.

– Vi passar även på att bygga om vår hemsida, vilket kommer att innebära en snyggare design och nya funktioner. Enligt min åsikt kan en professionell hemsida vara avgörande för att ge företaget ett seriöst intryck. Därför är vi mycket glada över att kunna erbjuda denna tjänst till andra också. Vi ser fram emot att hjälpa våra kunder att skapa imponerande webbplatser som passar deras behov och mål, säger Telgenytts ansvarige utgivare.

Dela artikeln