Publicerad 4 september 2022 07:00
Uppdaterad 3 september 2022 23:06

Arkivbild.

Efter torsdagens vinst mot Örebro var det dags för Sportklubben att ta sig an slovakiska Kosice.

En spännande match som Södertäljelaget kunde avgöra med endast 2.2 sekunder kvar av övertidsperioden.

Under lördagen ställdes Sportklubben mot Kosice i turneringens andra omgång och när första perioder blåstes av stod ställningen 2-0 för SSK. När den andra perioden återupptogs avancerade det slovakiska motståndet som snabbt kunde trycka dit sitt första mål för dagen. SSK kunde, inte långt därefter, utöka ledningen till 3-1 genom Renars Krastenbergs som även stod för matchen första mål.

Men innan domaren blåste av för tredje period skulle motståndarna Kosice hinna reducera till 3-2. I den tredje perioden kunde slovakerna pricka in 3-3, periodens enda mål, och därmed ta matchen vidare till övertid.

När övertidsperioden var när slutskedet och med endast 2,2 sekunder kvar dundrade SSKs Daniel Norbe in 4-3 och säkrade två poäng för SSK.

Idag spelas nästa match när SSK möte BIK Karlskoga klockan 17.00.