🕝 1 minuter
Spelbolag vägrar betala ut spelvinst till Södertäljebo
Publicerad 29 december 2022 09:30
Uppdaterad 29 december 2022 03:10

Foto: Pxhere.

En Södertäljebo vann en vinst på internet, men när det var dags att inkassera vinsten vägrade spelbolaget att betala. Det menar en kvinna som upprättat en anmälan till Allmänna reklamationsnämnden.

Det var i slutet på oktober som en ung kvinna i Södertälje öppnade ett konto hos spelbolaget Bethard och lyckades vinna 12.600 kronor. Men när kvinnan beslutade sig för att ta ut vinsten uppstod komplikationerna och spelbolaget krävde underlag på dokument så som ID-handling och personuppgifter.

Kvinnan skickade kompletteringarna som begärdes in och uppfyllde bolagets krav, men trots detta uteblev utbetalningen enligt anmälan till Allmänna reklamationsnämnden.

”De stoppade utbetalningen utan att förklara varför och säger att de ska höra av sig gällande en uppdatering av ärendet hela tiden.”, skriver kvinnan i anmälan och menar att bolaget framför att en utbetalning kan dröja från 24 till 72 timmar.

Över en månad senare har kvinnan fortfarande inte fått sin vinst utbetald och har av den anledningen anmält bolaget till Allmänna reklamationsnämnden.

Dela artikeln