Uppdaterad 22 oktober 2024 16:30
Efter att ha drivit restaurangen Styrbjörn i tio år väljer nu ägaren Kristoffer Ryhnell att sälja verksamheten. - Dags att gå vidare, säger han till Telgenytt.
Kristoffer Ryhnell, ägare av restaurangen Styrbjörn, har beslutat att sälja den väletablerade restaurangen efter ett decennium av framgång. Till Telgenytt berättar han om resan och hur de har lagt ner sin själ i att skapa en restaurang där varje detalj räknas, hur varje köttbit steks till perfektion innan tallriken når gästen – något de är otroligt stolta över.
Men nu känner Kristoffer Ryhnell att det är dags för någon annan att ta över stafettpinnen och fortsätta utveckla Styrbjörn.
- Vi har byggt en stark relation med våra kunder, och det känns oerhört tråkigt att sälja. Men efter över 20 år i branschen känner jag att det är dags att gå vidare. Man blir äldre, och min pappa börjar också bli gammal, säger en känslosam Kristoffer Ryhnell till Telgenytt.
Restaurangen, som marknadsförs på Blocket, beskrivs som en fräsch hörnlokal med ett bra läge. Under Ryhnells ledning har Styrbjörn blivit uppskattad av Södertäljeborna och har till och med uppmärksammats av White Guide, en prestigefull guide för restauranger.
Ryhnell reflekterar över hur de har arbetat hårt för att vända verksamheten till perfektion under sina tio år som ägare, men nu är det dags att gå vidare. Han planerar dock att fortsätta arbeta på säsongsbaserade Lilla Gästhamnen, där han har ett kontrakt fram till oktober nästa år.