🕝 1 minuter
Premiär för Snabbgross Club i Södertälje "Ny typ av mataffär"
Publicerad 27 augusti 2021 02:00
Uppdaterad 27 augusti 2021 02:00

Telgenytt var på plats när nya Snabbgross Club invigdes i Södertälje i Ica Supermarkets gamla lokaler i Weda.

Med en yta på ca 2 600 kvm skapar företaget ett 20-tal nya arbetstillfällen och välkomnar Södertäljeborna och stadens alla restauranger till en välfylld butik. Under dagens invigning erbjuds fina erbjudande, medlemskampanjer och smakprover från olika leverantörer.

– Vi ser fram emot att möta Södertäljeborna och stadens alla restauranger, caféer och företagskunder med vårt nya butikskoncept. Södertälje är en stor stad med stark tillväxt och en marknad där vi tidigare inte funnits, säger Susanne Hagberg butikschef på Snabbgross Club i Södertälje.

Snabbgross Clubb är en medlemsbaserade grossist- och livsmedelsbutiken och den nya satsningen i Södertälje blir den första utanför Stockholm att välkomna både restaurang- och privatkunder.

För privatkunder är medlemskap en förutsättning för att få handla i butiken. Det kostar 299 kronor per år, men alla nya kunder erbjuds ett gratis prova-på-medlemskap på tre månader, skriver Snabbgross i meddelandet.

– Vår ambition är att tillgodose stadens restauranger, caféer och företagskunder med ett brett sortiment till låga priser, vassa kampanjer och unika medlemskampanjer, samtidigt som vi ger Södertäljeborna en helt ny typ av mataffär att handla ifrån, säger Susanne Hagberg.

Dela artikeln