🕝 1 minuter
Person stickskadad och rånad vid festlokal - Två gripna
Publicerad 23 mars 2024 14:12
Uppdaterad 23 mars 2024 14:12

Arkivbild

En ung man rånades och stickskadades strax efter midnatt i Hovsjö av maskerade gärningsmän i samband med en festtillställning. Två misstänkta personer har gripits.

(Annonslänk)

Natten mot lördag utsattes en ung man för ett grovt rån strax före klockan 02:00, vid Assyriskas festlokal i Hovsjö. Enligt uppgifter till Telgenytt angreps mannen av tre maskerade personer som bland annat våldsamt ryckte av hans guldkedja från halsen.

Polisen kallades till platsen och fann att den rånade mannen, som är i 18-årsåldern, även hade stickskador, vilka enligt uppgifter till Telgenytt var lindriga.

Efterföljande utredningsåtgärder innefattade kontroll av flera personer i området i jakten på de maskerade gärningspersonerna. Som ett resultat av polisens arbete under natten kunde det bekräftas att två personer hade gripits, misstänkta för inblandning i det grova rånet.

– En person blev angripen av flera gärningspersoner och fick lindriga stickskador. Vi kontrollerade väldigt många, men jag kan bekräfta att två personer greps under natten. Vi har rubricerat ärendet som grovt rån, då det involverade ett stickvapen, säger polisens presstalesperson, Carina Skagerlind, till Telgenytt.

Det grova rånet ska ha skett i samband med en festtillställning som var på väg att avrundas, enligt uppgifter till Telgenytt.

Dela artikeln