🕝 1 minuter
Nytt fokus på tivolit under årets festival
Publicerad 22 juli 2023 06:00
Uppdaterad 21 juli 2023 18:17

Foto: Södertälje City

Om lite mer än en månad inleds den efterlängtade Södertäljefestivalen, som hålls i tre dagar. Men i år kommer Tivolit att fokusera på en specifik målgrupp jämfört med tidigare år.

Södertäljefestivalen närmar sig och i år har Tivolit valt att sätta extra fokus på barnfamiljer och deras behov. FamiljeTivoli kommer att erbjuda en magisk och underhållande miljö för barn mellan 3 och 12 år. Det kommer finnas karuseller, lekar, tävlingar och aktiviteter noggrant utvalda för att passa barnens ålder och säkerhet kommer alltid vara högsta prioritet.

FamiljeTivoli kommer att vara beläget på Centralplans parkeringsplats, och besökare kommer att kunna köpa biljetter på plats till en fast avgift som gäller under hela festivalen.

– Byggprojekten i centrum gör att vi har en mindre totalyta för festivalen i år. Därför har vi valt att fokusera på ett mindre tivoli för våra mindre besökare, och skapa en plats där vi tillsammans kan se till att barnen får en riktigt rolig festivalupplevelse. Vi är jätteglada att ha FamiljeTivoli med oss, som också deltagit i flera uppskattade evenemang på Torekällberget tidigare, säger Malin Eriksson, Event- och kundansvarig, Södertälje City

Tivolit har också särskild personal som finns tillgänglig för att säkerställa en trevlig och smidig upplevelse för alla besökare.

Dela artikeln