🕝 1 minuter
Nya satsning i city - Fokus på mode och inredning
Publicerad 13 oktober 2023 20:18
Uppdaterad 13 oktober 2023 20:18

Foto: Alexander Isa/Pixabay.

Efter en spännande restaurangvecka presenterar centrumföreningen Södertälje City nästa satsning: ”Mode- och Inredningsveckan”. – Ett bra tillfälle att återvända till sina lokala favoritbutiker, säger Erik Hanzon, Marknadsansvarig Södertälje City.

I samarbete med flera lokala restauranger kunde Södertälje City erbjuda lokalbefolkningen möjligheten att utforska ett tiotal restauranger med olika erbjudanden. Allt från en italiensk matupplevelse på La Fontana till det libanesiska köket på Restaurang Carolina.

Nu presenteras nästa satsning – ”Mode- och Inredningsveckan”.
Under vecka 43, den 23–29 oktober, erbjuder lokala butiker nyheter, tips och erbjudanden med fokus på kläder, design och inredning.

– Nu är hösten här och det är ett bra tillfälle att återvända till sina lokala favoritbutiker, både för att få roliga tips och inspiration, och för att träffa trevliga människor här i centrum, säger Erik Hanzon, Marknadsansvarig Södertälje City

(Annonslänk)

Under veckan arrangerar även Kringlan ”Mode- och Inredningsfest i Kringlan”, som inkluderar en catwalk för butikernas modevisning och besök av stylister.

– Våra besökare kommer få fantastisk inspiration i Kringlan, dels i form av en modevisning på catwalk där flera av våra butiker visar upp höstens kläder. Vi har också olika stylister på plats som berättar om både modetrender och inredning, säger Evelina Keijser, Marknadsansvarig Kringlan & Telgehuset

Dela artikeln