🕝 1 minuter
Ny tjänst släppt för uttråkade Södertäljebor
Publicerad 3 december 2021 01:00
Uppdaterad 3 december 2021 01:00

Brist på idéer? Eller bara allmänt uttråkad? Släpp allt du har! För nu har Södertälje kommun lanserat en tjänst som får dig till att vilja upptäcka mer av det goda i vinter.

Vintern i Södertälje har mer att erbjuda än enbart chill framför Netflix. Faktum är att i år bjuds det på ett flertalet julmarknader, konserter och en rad av aktiviter, såväl inomhus som utomhus, i krispiga vinterdagar. Visste du om det? Kanske inte. Men från och med nu kommer du ha stenkoll på vad som sker i Södertälje med omnejd. Kommunen har nämligen släppt en digital inspirationsguide som finns att tillgå på dess hemsida. Där presenteras löpande inspirationer för att du ska få dagarna till att gå mycket fortare.

I samband med lanseringen, kommer det precis som i somras, skickas ut QR-koder till kommunens föreningsliv. Givetvis går det lika bra att kontakta kommunens näringslivsavdelning om man man som utomstående vill ta del av QR-koden. Initiativet underlättar på så vis att invånarna kommer direkt till guiden genom att scanna koden med sin smarta telefon.

– QR-koderna i somras slog så väl ut att vi fortsätter att arbeta med dem. I vinterguiden har vi samlat både juliga och vintriga tips på vad man kan göra i Södertälje. Det är jättekul att kunna erbjuda aktörer möjlighet att sprida information om guiden via den nya QR-koden som har fått ett mer vintrigt utseende, säger Linda Färggren, projektledare för QR-kodssatsningen, i en kommentar på kommunens hemsida.

Läs vinterguiden här.

Dela artikeln