Debatt
🕝 1 minuter
"Näringslivschefen: - "Vi kommer arbeta med full kraft""
Publicerad 14 januari 2023 17:59
Uppdaterad 1 maj 2024 15:16
Detta är en argumenterande text. Åsikterna i artikeln är skribentens egna.

Foto: Alexander Isa

Svar på insändare av Pär Abrahamsson, vd Infobyte. Resultaten från Svenskt Näringslivs företagsklimatsmätning är tydliga, det finns förbättringspotential, och det pratar jag om både externt och internt.

Utöver det löpande förbättringsarbetet pågår just nu flera omfattande insatser i kommunen, exempelvis en kontorsövergripande satsning på bemötande, samt ett projekt på samhällsbyggnadskontoret som syftar till att öka tillgänglighet och kundnöjdhet.  

I insändaren nämns att, ”På Linkedin kan man dock läsa att chefen för Södertälje kommuns näringslivskontor menar att man är hjältar.” Det som hänvisas till är en privat julhälsning som jag skrev till medarbetarna på näringslivsavdelningen, där jag vill visualisera och skapa kraft inför 2023. Det ser jag som en viktig del i mitt arbete och hälsningen är inget som jag själv lagt ut på Linkedin.

Näringslivsavdelningen och hela kommunen har ett viktigt arbete framför sig och vi kommer arbeta med full kraft för ett bättre företagsklimat i Södertälje.

Jonas Karlsson, näringslivschef i Södertälje kommun

Dela artikeln