🕝 1 minuter
Namntävling arrangeras för Ronnas nya fritidsgård
Publicerad 10 september 2023 12:44
Uppdaterad 10 september 2023 17:00

Illustration: Södertälje kommun.

I april 2024 förväntas Ronnas nya fritidsgård stå klar. Nu utlyser Södertälje kommun en tävling för att namnge den nya fritidsgården.

Det framtida aktivitetshuset i Ronna är avsett att fungera som en kreativ mötesplats för unga i Södertälje. Huset täcker en imponerande yta på 1 100 kvadratmeter, där unga människors egna idéer och önskemål är centrala. Målsättningen är att skapa en plats som präglas av både trygghet och utveckling samtidigt som den bjuder på roliga och kreativa upplevelser.

För att ge huset ett passande namn riktar sig kommunen till barn och ungdomar för att ta emot namnförslag. Vinnaren kommer att belönas med ett presentkort värt 2 000 kronor, som nyligen introducerades av Södertälje City-centrumföreningen.

(Annonslänk)

För att delta i tävlingen och ha möjlighet att vinna uppmanas deltagarna att mejla sina namnförslag till [email protected] eller lämna dem på Södertälje kommuns stadshus i kontaktcenter. Deltagare uppmanas att inkludera namn, telefonnummer, e-postadress och ålder i sina bidrag.

En jury bestående av ungdomar och fritidsledare från Södertälje kommun kommer att välja vinnaren, vars bidrag kommer att offentliggöras på kommunens Instagram och webbplats. Sista datum för att skicka in namnförslag är den 6 oktober 2023.

Dela artikeln