🕝 1 minuter
Kvinna utsatt för mordförsök - Två personer gripna
Publicerad 6 juli 2022 16:04
Uppdaterad 6 juli 2022 16:04

Arkivbild.

Tidigt på onsdagsmorgonen tillkallades polis och ambulans till Bårsta efter larm om bråk i en lägenheter i ett flerbostadshus.

På plats påträffades en kvinna med stickskador och fördes till sjukhus för vård. Kort därefter kunde polisen gripa två personer misstänkta för grov misshandel alternativt försök till mord.

Det var vid 06:30-tiden som polisen larmades till en adress i Bårsta där tre personer befann sig. Enligt polisens uppgifter ska alla inblandade vara i 20-30 årsåldern.

I lägenheten ska bråk ha uppstått av en oklar anledning varpå en kvinnan stickskadades och fördes därefter till sjukhus med ambulans. Men skadorna var enligt polisen inte livshotande.

Kvinnan fördes med ambulans till sjukhus för vård av sina skador.

”Kvinnan var vaken och talbar när hon fördes i ambulans till sjukhus för vård med skador som inte bedöms som livshotande. I övrigt är skadläget oklart.”, meddelar polisen.

I samband med händelsen uppmärksammades två gärningspersoner lämna brottsplatsen. Polisen inledde omgående en sökinsats och kunde snabbt gripa en man och en kvinna på en annan adress i Södertälje.

Under dagen spärrade polisen av lägenheten och trapphuset för brottsutredande åtgärder såsom teknisk och dörrknackning.

”En förundersökning gällande grov misshandel alternativt försök till mord är inledd.”, skriver polisen på sin hemsida.

Dela artikeln