Södertälje kommun
🕝 1 minuter
Konstnären Kristina Stenmarck på plats på Nordens största mässa
Publicerad 30 november 2021 01:00
Uppdaterad 30 november 2021 01:00

Kristina Stenmarck på Kreative Dage i Köpenhamn. Foto: privat.

Nyligen hölls nordens största kreativa hobby/hantverk-mässa, Kreative Dage, och pågick i tre hela dagar, från 29:e till 31:a oktober.

Mässan som hölls i Köpenhamn hade över 20 000 besökare under dessa tre dagar, och en av utställarna på plats var Södertäljebon Krisitna Stenmarck från Järna.

– Jag var med där som konsult för att demonstrera Promarkers och Promarkers Brush. Vi hade tre bord där vi la fram material, pennorna, fineliners och papper som är gjorda för markers, säger Kristina Stenmarck till Telgenytt.

Under tre dagar mötte Kristina Stenmarck tusentals människor där hon berättade och visade folk olika tekniker med företagets pennor, samt höll koll på den egna utställningen.

Utöver Promarkers produkter hade Kristina med sig egna teckningar som hon ställde fram och visade upp.

– Jag hade även cirka 12 stycken av mina egna teckningar med mig på de uppställda borden. Vi sålde ingenting, utan marknadsförde produkterna från Winsor & Newton, säger hon.

Tack vara Kristinas egna teckningar, som är gjorda med Winsor & Newton egna Promarkers Brush-pennor, kunde folk klart och tydligt se hur man använde sig av pennorna på ett kreativ sätt.

Dela artikeln