🕝 1 minuter
Känd artist gripen efter razzia i Södertälje
Publicerad 7 april 2022 02:00
Uppdaterad 7 april 2022 02:00

I samband med mordet på en 19-åring i Norsborg gjordes ett tillslag mot en adress i Södertälje där sex personer greps misstänkta för grovt vapenbrott.

Nu utreder polisen om det finns ett samband mellan mordet i Norsborg och vapenupptäckten i Södertälje.

Det var under tisdagskvällen, strax efter klockan 19, som den unga mannen jagades och sköts till döds med flera skott av okända gärningspersoner.

Dagen därpå hittades en misstänkt flyktbil vid en golfklubb i Södertälje där polisen efter ett tillslag mot en fastighet hittade två skarpladdade vapen och grep sex person, rapporterar Expressen.

Enligt uppgifter ska de gripna inte vara från Södertälje.

Tidningen rapporterar även att en av de misstänkta som greps är en känd rappare med hundratusentals streeams på både Spotify och YouTube.

– De är inte anhållna för delaktighet i mordet utan för ett grovt vapenbrott. Sen utreder vi naturligtvis för att se om det finns paralleller. Men de är inte anhållna misstänkta för mordet i Norsborg, säger polisens presstalesperson Ola Österling till Expressen.

I nuläget har polisen inte bekräftat att bilen, som lokaliserades till golfklubben i Södertälje, är kopplad till mordet i Norsborg.

Dela artikeln