🕝 1 minuter
Jonas Gardell kommer till Södertälje - "The queen is dead, long live the Queen"
Publicerad 14 oktober 2021 02:00
Uppdaterad 14 oktober 2021 02:00

Jonas Gardell. Foto: Creative Commons.

Komikern och dramatikern Jonas Gardell besöker Södertälje fredag, 15/10. Gardell kommer till Telge för att bjuda på en förenklad version av sin populära show Queen av fucking everything.

Den aktuella showen heter alltså Queen of fucking everything- SOLO. Gardell lovar publiken att uppträdandet bjuder på glädje, hopp och livsmod.

Det är INTE en best of show..utan en skitrolig föreställning om åren som gått, drömmarna som sprack och segrarna som vanns, skriver en digital återförsäljare för evenemanget.

Gardell har uppträtt med showen Queen of fucking everything sedan innan Covid-19 pandemins start. Nu känner Gardell att fler människor ska få chansen att se den showen, om än i ett annat format. Därför åker han ut på landsturné i Sverige.

”Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell. Det blir inga kulisser eller fyrverkerier, inga dansare, inga sångerskor och ingen orkester. Vad man får är Drottningen själv i all sin glans. The Queen is dead! Long live the queen!”.

Evenemanget hålls på Estrad, Södertälje Stadsscen. Arrangören uppmanar alla som vill dela kvällen med Gardell att köpa biljetter online för att på så vis slippa trängsel.

Dela artikeln