🕝 2 minuter
Ikväll tar komikern Södertälje med storm i sin nya show
Publicerad 10 november 2023 06:00
Uppdaterad 10 november 2023 02:20

Bild/Montage: Pressbild/ Alexander Isa

Komikern och underhållaren Fredrik Mårten Andersson är redo att erövra Estrad i Södertälje med sin splitternya 90 minuters show. Med en blandning av skämt om kulturkrockar, förlorad manlighet och familjedrömmar som nästan blev verklighet, ställer han sig på scenen för att leverera en kväll fylld av skratt och igenkänning.

Det är inte varje dag som Estrad i Södertälje får äran att presentera en av Sveriges mest älskade komiker. Fredrik Mårten Andersson, känd för sin skarpa humor och förmåga att skapa karaktärer som stannar kvar i hjärtat på publiken, besöker staden för en exklusiv kväll. Hans nya show ”Mårten Cvetkovic” är en humoristisk resa genom livets prövningar och triumfer, berättad med insikter som både roar och berör.

Showen utlovar en ärlig skildring av Mårtens liv efter att han mötte sin starka serbiska partner och tillsammans startade en familj. Publiken får följa med på hans resa av självupptäckter, där han konfronterar sina egna förväntningar på manlighet i skuggan av kulturkollisioner och åldersskillnader. Med sitt alter ego, den serbiske mentorn Mårten Cvetkovic, utforskar han relationens och familjelivets alla skiftningar. Showen är en blandning av djupa tankar och skämtsam dårskap som garanterar att publiken både skrattar och reflekterar.

(Annonslänk)

Aftonbladet har tidigare i år beskrivit Anderssons föreställningar som ”så roliga att tårarna rinner i 90 minuter”. Med ett sådant lovord är förväntningarna höga när Södertälje nu välkomnar en komiker som har underhållit Sverige sedan början av 2000-talet.

Ingen nykomling på humorhimlen.
Sedan sitt genombrott med kultförklarade busringningar i P3:s ”Pippirull”, har han etablerat sig som en mångsidig komiker och entreprenör. Han har lett populära TV-program, grundat framstående humorplattformar som klubben RAW och varit hjärnan bakom framgångsrika projekt som musikartisten Sean Banan och den alkoholfria nattklubben SOBER.

Med en imponerande meritlista som inkluderar allt från Grammy-nomineringar till att vinna prestigefulla standup-tävlingar, är Mårten Andersson en kraft att räkna med. Ikväll, klockan 20:00, får Södertäljes publik chansen att uppleva en av Sveriges komiska talanger live. Än finns chansen att bli underhållen av en mästare i skrattets konst.

Dela artikeln