🕝 1 minuter
Gemensamt utspring - Parkeringen stängs av
Publicerad 11 juni 2023 06:00
Uppdaterad 11 juni 2023 14:26

Foto: Södertälje kommun / Alexander Isa

På tisdag firar Foucaultgymnasiet, Torekällgymnasiet och Täljegymnasiet gemensamt sin studentdag. Precis som tidigare år kommer parkeringen vid Centralstationen att stängas av för studentfirare.

– Vi ser verkligen fram emot den här dagen. Vi är stolta över eleverna och deras fina studieinsatser och vi har jobbat hårt för att det här ska bli en så fantastisk dag som det bara går. Vi hoppas att vi alla tillsammans kan hjälpas åt att hålla firandet snyggt och trevligt för studenternas skull, säger Carin Caputo, tf verksamhetschef för gymnasieskolan i ett pressmeddelande.

Den 13 juni kommer Södertäljes kommunala gymnasieskolor att fira studenten i Stadsparken, vilket medför begränsade parkeringsmöjligheter och trafikframkomlighet i området.

Flera hundra studenter och närstående kommer att närvara och för att underlätta för studentflaken kommer kommunen att stänga av parkeringen vid Centralstationen som kommer att användas som på- och avstigningsplats.

Parkeringen kommer att vara avstängd från tidig morgon till större delen av dagen och dessutom kommer området runt Stadsparken vara avspärrat för biltrafik för att säkerställa en trygg och smidig studentceremoni.

(Annonslänk)

Dela artikeln