🕝 1 minuter
Foodora satsar stort - Ger sig på livsmedelsjättar
Publicerad 23 juli 2021 02:00
Uppdaterad 23 juli 2021 02:00

Bild: Foodora

Foodora ger sig på livsmedelsjättar och planerar att öppna 25 enheter innan årets slut. Hans Skruvfors som tillträdde som VD för Foodora i början av året är har höga ambitioner med Foodras nya konceptet.

– Det har gått över förväntan med foodora market. Jag satte väldigt höga mål tidigare i år för vår supermarket 3.0. Vi slog rekord siffror redan efter två veckor, sa Hans Skruvfors VD för Foodora i Sverige i ett pressmeddelande.

Det var i höstas som Foodora öppnade sin första enhet som som företaget kallar för ”Foodora Market”. Ett helt nytt koncept som ska erbjuda snabba hemleverans av dagligvaror och teknik.

Sedan man öppnade den första enheten i höstas är har utvecklingen gått fort och hunnit öppna i flera olika städer runt om i landet. Foodora Market finns i Stockholm, Linköping, Norrköping, Uppsala, Malmö, Lund och Göteborg och planerar nu att öppna 15 enheter till och målet är att ha 25 enheter totalt innan årets slut.

– 15 nya butiker innan året är slut kan låta mycket för vissa, men på foodora sker all utveckling snabbt. Det är en mycket spännande utveckling som sker nu och den går väldigt fort. Vår styrka är vår infrastruktur som är redo och kan implementeras över hela Sverige. Hemleverans av matvaror på 15 minuter kommer att bli den nya normen, säger Hans Skruvfors i ett pressmeddelande.

Dela artikeln