Södertälje kommun
🕝 1 minuter
Finalsten Noor Al Jabiri - Här hennes hälsning till Södertälje
Publicerad 17 mars 2023 18:09
Uppdaterad 17 mars 2023 18:12

Foto: TV4.

För en vecka sedan föll Kuba dance company i mållinjen när semifinalen i Talang avgjordes. Men idag är det återigen fokus på Södertälje när talangen Noor Al Jabiri tävlar i kvällens final.

Under semifinalen av Talang kämpade 18 flickor från Kuba Dance Company från Södertälje, men de nådde inte hela vägen till finalen. Däremot imponerade 18-åriga Noor Al Jabiri från Södertälje med sin fantastiska röst och skickades raka vägen till finalen den 27 januari.

Jabiri delade även med sig av sin kamp mot psykisk ohälsa och sina erfarenheter av depressioner och bulimi. Med sin sång och framträdande önskar hon att allt fler söker den hjälp som finns att få.

En som rördes till tårarna av hennes framförande av Katy Perrys ”The one that got away” var jurymedlemmen Helena Bergström som beslutade att trycka hårt på Golden buzzer-knappen och skickade Noor raka vägen till finalen.

Ikväll klockan 20:00 inleds finalen i Talang, och inför tävlingen passar Noor Al Jabiri att skicka en hälsning till Södertäljeborna.

– Jag skulle bli superglad om ni skulle vilja stötta mig ikväll, säger Noor Al Jabiri, i en videohälsning via Telgenytt.

Se hela klippet i länken nedan.

Dela artikeln