🕝 1 minuter
Antranik Khantarashian glänser i Idol – hyllas av juryn
Publicerad 4 november 2023 17:31
Uppdaterad 4 november 2023 17:31

Antranik Khantarashian, talangen från Södertälje, vidare i Idol. Pressbild

Antranik Khantarashian, talangen från Södertälje, fortsätter att imponera i Idol. Hans tolkning av Ted Gärdestads ”Himlen är oskyldigt blå” under fredagens möttes av stående ovationer.

Det var inte bara en vanlig fredagskväll i Idol. Med Carola i juryn och Sthlm Sound Gospel Choir på scenen var det dukat för en kväll med gospeltema som inte skulle glömmas i första taget. Antranik Khantarashian, Södertäljes egen stjärnskott, tog tillfället i akt och levererade en förtrollande version av ”Himlen är oskyldigt blå”.

Hans framträdande berörde så till den grad att jurymedlemmarna fann sig stående för att applådera hans insats. Anders Bagge, med sin rutin i att bedöma talanger, uttryckte att Antraniks framträdande var ett av hans favoritmoment under hans tid i showen. Enligt Bagge hade Antranik inte bara gjort låten rättvisa, utan också tillfört något unikt till den.

Publikens och juryns respons säkrade Antraniks fortsatta resa i tävlingen, där han nu kommer att delta i duettkvällen nästa fredag.

Dela artikeln