🕝 1 minuter
Antranik gör sig redo för ännu en fredagstävling
Publicerad 24 oktober 2023 20:36
Uppdaterad 24 oktober 2023 20:37

Fotograf: Jakob Dahlström/TV4

I slutet av september belönades Södertäljebon Antranik Khantarashian med en guldbiljett i Idol. Nu är han kvar som en av nio tävlande artister.

Såväl tittarna som juryn visade ett starkt intresse för den 19-årige artisten. Efter att han bland annat har framfört låtar som ”Another Love” av Tom Odell, ”When We Were Young” av Adele och senast ”Jealous” av Labrinth under kvalfinalen, har Antranik lyckats kvalificera sig för nästa omgång.

– Jag är så tacksam över att ha kommit ända hit, topp 9 av 80 personer. Det är verkligen inte illa, säger Khantarashian till Telgenytt.

Han har dock befunnit sig i farozonen under några fredagsfinaler, som senast när han sjöng Miriam Bryants låt ”Black Car” och ställdes mot Emil Eriksson. Men han lyckades klara sig undan att åka ut, då tittarna ville se mer av Södertäljebon och röstade fram honom till helgens deltävling.

Nu gör han sig redo, som en av de nio tävlande, för ännu en fredagstävling i Idol.

– Vi har en ganska fullspäckad vecka med många inspelningar och övningar. Jag gör mitt bästa för att öva och ge mitt allt för att underhålla svenska folket varje fredag. Jag hoppas att jag kan fortsätta min resa med stöd från svenska folket, säger Antranik Khantarashian.

(Annonslänk)

Dela artikeln