🕝 1 minuter
Knivdådet i Hovsjö: Fyra angripna av Eskilstunafamilj
Publicerad 13 mars 2024 11:45
Uppdaterad 13 mars 2024 11:48

Foto: Shamash Oyal

En allvarlig konfrontation som resulterade i flera knivskador i Hovsjö tros ha varit resultatet av en fejd mellan en familj från Södertälje och en från Eskilstuna, rapporterar LT.

Händelse inträffade i Hovsjö under tisdagskvällen, när ett bråk eskalerade utanför en livsmedelsbutik på Granövägen. Polisen larmades vid 23-tiden, varpå flera enheter och ambulanser snabbt ryckte ut till platsen.

(Annonslänk)

Vid ankomsten upptäckte räddningstjänsten två män och två kvinnor med stickskador. De skadade fördes omedelbart till sjukhus för vård. I samband med knivdådet inledde polisen en stor insats som resulterade i att fyra personer greps i en bil på väg bort från brottsplatsen. I fordonet befann sig två kvinnor och två män, som snabbt blev huvudmisstänkta i polisens utredning.

Ytterligare uppgifter från LT avslöjar att fejden involverade en familj från Eskilstuna, som hade rest till Hovsjö för att konfrontera familjen i Södertälje. Denna dispyt ledde till det våldsamma knivdådet som nu resulterat i att de fyra gripna personerna har anhållits under onsdagsförmiddagen, misstänkta för mordförsök.

”De fyra personerna är, efter att ärendet föredragits för åklagare, anhållna. De är misstänkta för försök till mord”, skriver polisen på sin hemsida.

Polisens fortsatta utredning syftar till att klargöra de exakta omständigheterna kring händelsen och den bakomliggande orsaken till konflikten. Skadeläget för de fyra skadade personerna är i nuläget oklart.

BILDEXTRA: Larm om stort bråk – Flera personer knivskurna

Dela artikeln