🕝 2 minuter
BILDEXTRA: Larm om stort bråk – Flera personer knivskurna
Publicerad 13 mars 2024 00:59
Uppdaterad 13 mars 2024 02:08

Ambulans på plats för att vårda flera skadade personer
Foto: Shamash Oyal

En omfattande polis- och ambulansinsats pågår i Hovsjö efter ett stort bråk som involverade flera personer och resulterade i skador. Enligt uppgiftet till Telgenytt har flera personer knivskadats samt att en ambulanshelikopter skickats till platsen.

(Annonslänk)

Sent under tisdagskvällen utbröt ett stort bråk i Hovsjö, med flera personer inblandade och rapporter om skadade. Polis och ambulans enheter svarade snabbt på larmet och är för närvarande på plats för att vårda de skadade.

Polisen mottog larmet om oroligheterna vid 23-tiden och reagerade snabbt genom att skicka flera enheter till platsen. Enligt information till Telgenytt finns det uppgifter om att flera personer har blivit knivskurna under sammandrabbningen, men detta har ännu inte har bekräftats av polisen.

Kort därefter utökades insatsen med ytterligare ambulansresurser. Vid 23:30-tiden hade två nya ambulansbilar anlänt till brottsplatsen i Hovsjö. Vittnen beskriver platsen som kaosartad, med flera skadade som fått akutvård och förbereddes för transport till sjukhus. Dessutom har en ambulanshelikopter skickats till platsen, enligt uppgifter till Telgenytt.

– Det har varit ett slagsmål mellan ett flertal personer. Jag har inget mer att ge för tillfället, men vi är på plats med ett antal enheter för att reda ut situationen. Vi måste försöka samla ihop det första innan jag kan ge en någon bild om vad som har hänt där, säger polisens presstalesperson till Telgenytt.

Ett stort område runt händelseplatsen har spärrats av av polisen i ett försök att säkra platsen och underlätta utredningsarbetet. Det är ännu oklart vad som utlöste bråket och hur många som exakt är inblandade eller skadade.

Dela artikeln