Debatt
🕝 1 minuter
"DEBATT: Realistpartiets inställning var en helt annan"
Publicerad 13 mars 2023 17:54
Uppdaterad 1 maj 2024 15:16
Detta är en argumenterande text. Åsikterna i artikeln är skribentens egna.

Margrith Aho och Johan Johander, Centerpartiet.

Svar på debattartikel: – Centerpartister ljuger rakt ut.

För Centerpartiet är skapandet av goda förutsättningar för idrottsklubbar och andra föreningar en prioriterad samhällsfråga, vilket också är anledningen till att Johan Johander, en av våra idrottspolitiska företrädare, skrev under artikeln.

Vi kommer alltid att stå upp för att alla föreningar ges bästa möjliga kommunala stöd för att bedriva sina verksamheter. Ser vi tendenser eller tecken på något annat så kommer vi att opponera oss, precis som vi nu har gjort angående fotbollsarenan.

Vi välkomnar så klart att Realistpartiet har samma ståndpunkt som oss vad gäller tillgången till Södertälje fotbollsarena, och vi tackar Joakim Granberg för klargörandet. Hur man uttrycker sig har betydelse för hur ens budskap uppfattas, eller missuppfattas. Centerpartiet, och andra mötesdeltagare med oss, uppfattade under senaste kultur- och fritidsnämndsmötet att Realistpartiets inställning i frågan var en helt annan.

Som Joakim säkert förstår är det inte honom, Simon Isso eller någon annan Realistpartist vi vänder oss mot – det är er politik och hur den förs fram vi har synpunkter på.

Margrith Aho. Centerpartiet, Kultur- och fritidsnämnden

Johan Johander. Centerpartiet, Tekniska nämnden

Dela artikeln