Debatt
🕝 1 minuter
"DEBATT: En ursäkt från Centerpartiet vore på sin plats"
Publicerad 13 mars 2023 20:59
Uppdaterad 13 mars 2023 21:29
Detta är en argumenterande text. Åsikterna i artikeln är skribentens egna.

Joakim Granberg. Gruppledare Realistpartiet.

Svar från Realistpartiet på Debattinlägget – Realistpartiets inställning var en helt annan

Det är pinsamt att se hur Tage Gripenstam, Centerpartiets gruppledare, och hans parti nu försöker slingra sig ur denna lögn med att skicka in ytterligare en insändare och nu plötslig så har dem inte påstått att Simon vill kasta ut föreningarna ur Södertälje fotbollsarena.

Centerpartisterna skriver: – ”Vi välkomnar så klart att Realistpartiet har samma ståndpunkt som oss vad gäller tillgången till Södertälje fotbollsarena, och vi tackar Joakim Granberg för klargörandet. Hur man uttrycker sig har betydelse för hur ens budskap uppfattas, eller missuppfattas.” – Slut citat. 

Med andra ord så erkänner man att man missuppfattat budskapet – Med andra ord så erkänner man att man ljugit i den första insändaren! Simon Isso har med andra ord INTE sagt att han vill kasta ut några lag ur Södertälje fotbollsarena! Det erkänner nu C! – BRA!

Nu är C glad över att vi tycker lika här. Och det är inte oss (Simon och Joakim) dem vänder sig emot, det är vår politik säger dem. Vilken politik då? Och vad har det med arenan att göra?
Klart är ju att vi båda Centerpartiet och Realistparitet nu är överens om att varken jag eller Simon velat kasta ut några lag ur arenan. Skönt att det är klargjort i alla fall.

Men vi tycker att en ursäkt ifrån C vore på sin plats istället för att försöka fortsätta försvara lögnen genom att linda in den i ett”missförstånd” och så vidare. Det är inte okej att ljuga så bara lägg ned!

Joakim Granberg & Simon Isso. Realistpartiet – Hemmalaget i stadshuset

Dela artikeln