Företag i fokus:

Kvinna begärs häktad – Greps med 100 gram kokain

2022_02_polis-tingsratt

Arkivbild.

Efter en husrannsakan greps en 22-årig kvinna med över 100 gram kokain. Nu har en åklagare begärt att hon ska häktas misstänkt för grovt narkotikabrott.

Det var vid 22-tiden under fredagskvällen slog polisen till mot en bostad i centrala Södertälje. I lägenheten påträffades en ung kvinna, född år 2000, och över 100 gram kokain som har gatuvärdet som uppgår till cirka 100.000 kronor.

Kvinnan greps och anhölls på sannolika skäl misstänkt för grovt narkotikabrott, enligt en häktningsframställan som inkom till Södertälje tingsrätt.

Nu har den 22-åriga kvinnan, efter misstanke om det grova brottet, begärts häktad av åklagare. Hon är sedan tidigare ostraffad enligt de uppgifter som Telgenytt tagit del av.

Text:

Alexander Isa

Dela via:

Shares
Publicerad: 15 februari 2023 05:00
Senast uppdaterad: 15 februari 2023 08:53

Bil voltade och hamnade på taket i Södertälje Syd

IMG_6072

Foto: Shamash Oyal

Under lördagskvällen vid 22:30, som en singelolycka i Södertälje Syd rapporterades, då en bil voltade och hamnade på taket med en passagerare inne i fordonet.

Räddningstjänst, ambulans och polis, var på plats för att hantera situationen. Polisen genomförde en utredning för att fastställa orsaken till olyckan och undersöka de exakta omständigheterna.

Enligt uppgifter ska personen som färdades i bilen ha kunnat lämna fordonet. Personen misstänks för vårdslöshet i trafik.

-Det var en bil som voltade och hamnade på taket. En anmälan om vårdslöshet i trafik har rapporterats, säger polisens presstalesperson till Telgenytt.

Skadeläget för den inblandade är oklart.

Text:

Shamash Oyal

Dela via:

Shares
Publicerad: 21 april 2024 02:43
Senast uppdaterad: 21 april 2024 02:43

INSÄNDARE: Noll respekt för en ren stad

RAW

Foto: Rawpixel/CC0 1

”Vad är det för fel på besökarna till stadskärnan?”, skriver insändaren.

Igår var det städning av flera gator i Södertälje. Kaplansgatan sopades från grus, fimpar samt alla möjliga sopor tidigt på förmiddagen. Det blev fint.

Endast några timmar senare är det en person från en parkerad bil som rätt ut på trottoaren kastar resterna från en hamburgerrestaurang, papper, muggar osv. Nu idag, fredag, har fimparna tillsammans med övriga sopor börjat samlas igen.

Vad är det för fel på besökarna till stadskärnan, är de flesta höga på flugsvamp eller tar dom fel på Lerhaga och Södertälje Centrum?

Jag som bor på soptippen

Text:

Detta är en debatt/insändare. Åsikterna är skribentens egna

Dela via:

Shares
Publicerad: 20 april 2024 21:00
Senast uppdaterad: 20 april 2024 17:30

Stöd vår lokala journalistik med en Swish:

123 473 66 41

qr

Mest lästa

SÖK NYHETER

Fler resultat...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors