Företag i fokus:

Annons

SENASTE NYTT: Özcan Melkemichel tillbaka i Syrianska

923151F8-CDCE-4C7B-BFB2-3AF4F9F0384F

Foto: Alexander Isa

Under söndagen höll Syrianska FC sitt årsmöte och den stora nyheten kommer som en glädje för många supportrar. Nu kan Telgenytt avslöja att Syrianska legenden, Özcan Melkemichel, är tillbaka i Syrianska.

Vid 15-tiden under söndagen höll Syrianska FC sitt årsmöte och välkomnar tillbaka Özcan Melkemichel som klubbens nya huvudtränare.

Han var klubbens tränare under tidigt 2000-tal och lämnade uppdraget 2013, men hann leda laget till flera framgångar under sin tid.

Därefter fick han rollen som tränare för AFC Eskilstuna där han under två säsonger hade fantastiska framgångar. Den första säsongen ledde han laget till Superettan och i den andra tog klubben klivet för första gången till Allsvenskan under hans ledning.

Från den 1 december 2016 till 2018 var han tränare för Djurgårdens IF och redan efter första säsongen tog han Djurgården till en tredjeplats i Allsvenskan vilket gav en europacup-plats. Året därpå, 2018, förde han Djurgården till cupguld efter att ha besegrat Malmö FF i finalen.

Den erfarne tränaren Özcan Melkemichel kliver omgående in som lagets huvudtränare.

Läs även INTERVJU: Melkemichel om återkomsten till Syrianska

Text:

Alexander Isa

Dela via:

Shares
Publicerad: 15 januari 2023 18:05
Senast uppdaterad: 17 januari 2023 21:35

Stort polispådrag i centrum

IMG_9020

Läsarbild

Polisinsats centralt med flera enheter på plats onsdagskvällen.

Vid 19-tiden under onsdagskvällen drog en omfattande polisinsats igång i stadens centrum. Enligt ögonvittnen mobiliserades flera polisbilar som riktade in sig på Gallerian Kringlan bland andra platser.

– Poliserna gick snabbt ut ur bilarna och in i gallerian och andra stannade kvar ute, väldigt många poliser på plats, säger ett ögonvittne till telgenytt.

Texten uppdateras

Text:

Shamash Oyal

Dela via:

Shares
Publicerad: 21 februari 2024 19:58
Senast uppdaterad: 21 februari 2024 19:58

Kvinna frisläppt efter misstanke om mord i Västergård

CBFDEE0A-15E7-49AA-B61B-E81E01E3FEA1

Foto: Shamash Oyal

Kvinna som tidigare anhölls misstänkt för mordet på en man i Södertälje har släppts fri efter att obduktionen visade att dödsfallet orsakades av fallskador.

Det var under söndagseftermiddagen som polisen kallades till Västergård. På plats påträffades en avliden 55-årig man med kraftiga skallskador i ett trapphus, och en kvinna greps senare misstänkt för mord. Obduktionen visade dock att mannen avlidit till följd av fallskador, vilket ledde till att åklagaren beslutade att släppa den anhållna kvinnan fri.

Bland annat framkommer uppgifter om att kvinnan kände offret och att inget mordvapen kunde hittas, vilket ytterligare stärker teorin att dödsfallet inte var resultatet av ett brott.

Polisens tekniker på plats efter dödsfallet i Västergård.
Foto: Shamash Oyal

Förundersökningen är dock inte helt avslutad. Polisen väntar fortfarande på kriminalteknikernas fullständiga utlåtande för att kunna fatta ett slutgiltigt beslut om huruvida utredningen ska läggas ned helt och misstankarna mot kvinnan avskrivas.

En kvinna som anhölls misstänkt för att ha mördat en man i Västergård, Södertälje, har släppts fri efter obduktionen visade att mannen dog av fallskador. Kvinnan greps efter att polisen larmats om ett bråk söndag eftermiddag och hittat mannen död i ett trapphus.

Åklagaren beslutade att släppa kvinnan, som var bekant med offret, eftersom det inte fanns bevis för att någon knuff skett. Ingen misstänkt mordvapen hittades, vilket ytterligare förstärkte osäkerheten om brott begåtts.

Förundersökningen fortsätter medan polisen väntar på ytterligare kriminalteknisk analys för att avgöra om utredningen ska läggas ned helt och kvinnans misstankar avskrivas.

(Annonslänk)

Text:

Shamash Oyal

Dela via:

Shares
Publicerad: 21 februari 2024 18:00
Senast uppdaterad: 21 februari 2024 17:03

Annons

Stöd vår lokala journalistik med en Swish:

123 473 66 41

qr

Mest lästa

SÖK NYHETER

Fler resultat...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors