🕝 1 minuter
Flink lämnar - Tjänsten som ny säkerhetschef annonseras ut
Publicerad 3 december 2022 17:56
Uppdaterad 9 augusti 2023 14:01

Foto: Södertälje kommun

I början på september beslutade kommunens säkerhetschef Anna Flink att lämna sitt uppdrag för att ta sig ann ett nytt i en annan stad. Nu annonserar Södertälje kommun ut tjänsten för ett fortsatt tryggt och säkert Södertälje.

”Vi behöver en chef med ett genomtänkt och grundat ledarskap som genomsyras av en hög grad av tillit och förtroende för sina medarbetare.”, skriver kommunen i annonseringen.

Anna Flink anställdes av kommunen för cirka 14 år sedan och haft olika chefsroller. 2019 fick hon tjänsten som säkerhetschef i Södertälje, men lämnar nu för en ny tjänst i hemstaden Kalmar.

– Jag är glad och tacksam över att jag har kunnat utveckla arbetet inom exempelvis PAX under min tid i Södertälje kommun. Samtidigt känns det spännande att få ta med mig mina erfarenheter till Kalmar kommun där jag dessutom har mina rötter, sade Flink när hon beslutade att lämna Södertälje.

Nu söker kommunen en ersättare och kräver flerårig erfarenhet av bland annat chefsuppdrag, arbete inom säkerhetsområdet, arbete i eller med politiskt styrd verksamhet och något eller några av sakområdena inom säkerhetsskydd.

– Samverkan med lokalpoliskontoret är något du kan se fram emot och tillsammans kommer ni gör allt ni kan för södertäljebornas bästa. Att arbeta i Södertälje är att möjliggora samverkan med ett helt avgörande stöd politiskt i stora och utmanande frågor. Du kommer att få otroligt många utvecklande och fantastiska möjligheter, säger Anna Flink i ett pressmeddelande.

Dela artikeln