🕝 1 minuter
JUST NU: Ung man gripen för mordet på 41-åringen
Publicerad 6 oktober 2022 11:15
Uppdaterad 6 oktober 2022 12:45

Foto: Shamsh Oyal.

En ung man har gripits för mordet på 41-åringen som sköts till döds med flera skott i Ronna den 1 oktober. Det rapporter Lt på torsdagsförmiddagen.

41-årigen som sköts till döds på öppen gata tros ha skjutits till döds av misstag och att en annan person var den tilltänkta måltavlan. Den misstänkte som nu är gripen ska enligt tidningen vara en 17-åring man som greps igår kväll, eventuellt natten mot torsdagen, samt vara känd av polisen sedan tidigare.

Polisens tekniker på plats efter dödskjutningen i Ronna den 1 oktober. Foto: Shamash Oyal.

Kort efter mordet ska en dumpad el-sparkcykeln ha hittats i Lina som polisen misstänker ha använts vid mordet på 41-åringen.

Det intensiva polisarbetet har resulterat i att flera tonåringar gripits efter helgens två dödskjutningar. Först greps fyra unga män, varav tre häktades, två 18-åringar och en 16-åring, misstänkta för mordet på 19-åringen som sköts till döds fredagen den 30 september.

Nu har polisen gripit ytterligare en person för mord. Denna gång gäller misstanken om lördagens dödskjutning där en 17-åring man gripits misstänkt för mordet på 41-åringen.

Dela artikeln