Företag i fokus:

SENASTE NYTT: Här stoppar polisen en lastbil med över 15 personer i

Foto: Läsarbild.

Vid 22-tiden under tisdagskvällen stoppade polisen en mindre lastbil vid Mcdonalds i Moraberg, och vad som kom ut ur bilen var en minst sagt oväntat.

Enligt ögonvittnen var lastbilen fullastad med människor och vid kontrollen klev över 15 personer ut ur lastbilen.

– Vi försökte räkna personerna, men dom var för många. När polisen stoppade bilen hoppade nästan alla ut och gick mot olika håll, säger en person som befann sig på platsen till Telgenytt.

Enligt uppgifter till Telgenytt valde cirka 10 personer att gå åt ett annat håll, bort från platsen och vidare mot centrala Södertälje. Tre till fyra personer valde att gå in till restaurangen Mcdonalds och tre andra stod kvar på platsen och kontrollerades av polis.

– Påväg hem från Moraberg, cirka 30 minuter senare, såg vi sällskapet vid Mälarbron. Dom hade promenerat hela vägen från Moraberg och var på väg in mot stan, säger en personen till Telgenytt.

Polisen har i nuläget väldigt lite information om situationen och befann sig fortfarande på platsen för att samla uppgifter när Telgenytt nådde polisens presstalesperson.

– Vi håller på att kontrollerar en lastbild som enligt uppgift till oss hade ett par personer i flaket, säger polisens presstalesperson Anna Westberg till Telgenytt.

Text:

Alexander Isa

Dela via:

Shares
Publicerad: 16 november 2021 00:00
Senast uppdaterad: 16 november 2021 00:00

Bil voltade och hamnade på taket i Södertälje Syd

IMG_6072

Foto: Shamash Oyal

Under lördagskvällen vid 22:30 rapporterades en singelolycka i Södertälje Syd, där en bil voltade och hamnade på taket.

Larmet inkom klockan 22:30, och räddningstjänst, ambulans samt polis var på plats för att hantera situationen efter att en passagerare befann sig inne i fordonet i samband med olyckan. Polisen genomförde en utredning för att fastställa orsaken till olyckan och undersöka de exakta omständigheterna.

Enligt uppgifter ska personen som färdades i bilen ha kunnat lämna fordonet, men föraren misstänks nu för vårdslöshet i trafik.

– Det var en bil som voltade och hamnade på taket. En anmälan om vårdslöshet i trafik har rapporterats, säger polisens presstalesperson till Telgenytt.

Skadeläget för den inblandade är i nuläget oklart.

(Annonslänk)

Text:

Shamash Oyal

Dela via:

Shares
Publicerad: 21 april 2024 02:43
Senast uppdaterad: 21 april 2024 04:29

INSÄNDARE: Noll respekt för en ren stad

RAW

Foto: Rawpixel/CC0 1

”Vad är det för fel på besökarna till stadskärnan?”, skriver insändaren.

Igår var det städning av flera gator i Södertälje. Kaplansgatan sopades från grus, fimpar samt alla möjliga sopor tidigt på förmiddagen. Det blev fint.

Endast några timmar senare är det en person från en parkerad bil som rätt ut på trottoaren kastar resterna från en hamburgerrestaurang, papper, muggar osv. Nu idag, fredag, har fimparna tillsammans med övriga sopor börjat samlas igen.

Vad är det för fel på besökarna till stadskärnan, är de flesta höga på flugsvamp eller tar dom fel på Lerhaga och Södertälje Centrum?

Jag som bor på soptippen

Text:

Detta är en debatt/insändare. Åsikterna är skribentens egna

Dela via:

Shares
Publicerad: 20 april 2024 21:00
Senast uppdaterad: 20 april 2024 17:30

Stöd vår lokala journalistik med en Swish:

123 473 66 41

qr

Mest lästa

SÖK NYHETER

Fler resultat...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors