Företag i fokus:

Insändaren vädjar till Telge Bostäder: Smutsigt och motbjudande – Vi behöver hjälp

Bild/Foto: Telge Bostäder/Insändare

Städningen i Telge Bostäders fastigheten under all kritik

Där jag bor på Myntstigen är det ingen som kommer och tittar till. Telge Bostäder tar inte hand om sin fastighet och här har ingen städas på över 6 veckor. Under all kritik och värre blir det för varje dag.

Man får maila för att påminna att det ska städas i garage där det är ännu värre, men hyror är dom duktiga på höja konstant. Gör du en felanmälan nu så kanske någon kommer och tittar på felet efter 3-6 månader det är inte okej längre.

Det är smutsigt och motbjudande på dörrar, väggar, fönster och sopor överallt. Ingen tar hand om gården eller trapphusen och det är fler än jag som känner så.

Vi är flera som gjort felanmälan och skrivit till Telge Bostäder, men ingen lyssnar till oss. Vi behöver verkligen hjälp, vi ska inte behöva felanmälan städningen var och varannan vecka.

Telge Bostäder har inte haft en städfirma här under hela sommaren. Ett meddelande lämnades i trapphuset att en ny firma skulle ta över från och med den 1 september, men har ingen varit på flera veckor.

Det kan inte fortsätta såhär.

Boende på Myntstigen

Text:

Alexander Isa

Dela via:

Shares
Publicerad: 30 september 2021 00:00
Senast uppdaterad: 30 september 2021 00:00

MINGELBILDER v.15 – Se vilka som var ute i helgen

DSC_0007

Foto: Shamash Oyal

Se även – Mingelbilder V.13

Text:

Shamash Oyal

Dela via:

Shares
Publicerad: 15 april 2024 21:16
Senast uppdaterad: 15 april 2024 21:16

KLART: Ikea säkrar mark i Södertälje

2022_03_ikea

Pressbild: IKEA

Ikea har tecknat ett avtal med Södertälje kommun om köp av mark i Almnäs, där de planerar att uppföra en omfattande distributionscentral. Det rapporter Lt.

(Annonslänk)

Ikea har undertecknat ett intentionsavtal och ett markavisningsavtal med Södertälje kommun. Det ger företaget rätt att förvärva, enligt tidigare uppgifter, 82 000 kvadratmeter mark i Almnäsområdet där Ikea planerar att använda halva markområdet, 41 000 kvadratmeter, till att bygga en ny distributionscentral.

– En fortsatt långsiktig närvaro i Stockholmsregionen är viktig, sade Ikeas presstalesperson Louise Ridell Ehinger tidigare till Telgenytt.

Enligt LT slöts avtalet mellan redan i januari, men hölls konfidentiellt tills det vunnit laga kraft efter ett godkännande av kommunfullmäktige. Tidningen rapporterar att priset för marken är satt till 1 200 kronor per kvadratmeter, vilket totalt motsvarar en köpeskilling på 98,4 miljoner kronor.

Läs även: – IKEA bekräftar planer på förlängt intentionsavtal

Text:

Alexander Isa

Dela via:

Shares
Publicerad: 15 april 2024 18:00
Senast uppdaterad: 15 april 2024 17:10

Stöd vår lokala journalistik med en Swish:

123 473 66 41

qr

Mest lästa

SÖK NYHETER

Fler resultat...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors