Södertälje kommun
🕝 1 minuter
SENASTE NYTT: Tivolit gör comeback i Södertälje nästa helg
Publicerad 21 september 2021 02:00
Uppdaterad 21 september 2021 02:00

Bild/Foto: Södertalje City.

I ett pressmeddelande från Södertälje City meddelade man tidigt idag att Tivolit äntligen intar Södertälje centrum efter 550 dagar av restriktioner.

– Vi har väntat på det här ögonblick nu i över ett och ett halvt år. När nyheten kom satte vi oss snabbt ner med teamet för att spåna på vad som skulle kunna kickstarta evenemangslivet i staden igen, säger Lena Raattamaa, marknadsansvarig på Södertälje City i pressmeddelandet.

Möjligheterna öppnade upp sig när regeringen i början på september meddelade att bland annat deltagartaket för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar avvecklas från och med den 29 september 2021.

Tivolit gästar Södertälje Centrum i fyra dagar, 30 september till 3 oktober och kommer att finnas på Stora Torget och Stadsparken. På Stora Torget utlovas en god blandning för alla, och i Stadsparken kommer fokus ligga på barnattraktioner, skriver Södertälje City.

– Det passar bra att aktiviteten är utomhus. Det blir lättare att kunna fortsätta hålla trygga avstånd och visa omtanke för varandra, säger Aljosa Lagumdzija, Centrumchef på Södertälje City. 

Regeringen – ”Kan leva som vanligt efter 29 september”

Glädjebesked för Södertäljes nattliv “Underbart”

Dela artikeln