Företag i fokus:

Ett hav av lyktor lyser upp minnesplatsen

Som Telgenytt tidigare rapporterat idag, avled en 39-årig efter att ha skjutis i halsen av en okänd gärningsman. Ambulanspersonalen försökte att rädda livet på den unge mannen, men livet gick inte att rädda och polisen fick meddela anhöriga om dödsfallet. Det har passerat 12 timmar sedan dådet skedde och den misstänkte är fortfarande på fri fot.

När Telgenytt återigen återvänder till platsen när mörkret lagt sig, lyser platsen upp av ett hav av lyktor där mordet skedde.

Under dagen har ett 100 tals människor vallfärdat till platsen för att hedra den 39 åringen som är en välkänd och omtyckt flerbarnspappa som arbetat som krögare i Stockholm och Södertälje.

Telgenytt är inte ensamma när vi återvänder till platsen denna kväll. Det är många på platsen och här är det tyst och harmonisk, sorgligt och ofattbart. Många som är ledsna, flera som gråter och ingen verkar riktigt förstår att det hemska verkligen har hänt.

Telgenytt uppmärksammas av folksamlingen och en av vännerna tar några steg fram och berättar med en skärrad röst; – Han var en de snällaste personerna jag träffat och den mest genuina människa jag kände”

Telgenytt sänder sina kondoleanser till den bortgångnes familj och vänner!

Text:

Shamash Oyal

Dela via:

Shares
Publicerad: 24 maj 2021 00:00
Senast uppdaterad: 24 maj 2021 00:00

Bil voltade och hamnade på taket i Södertälje Syd

IMG_6072

Foto: Shamash Oyal

Under lördagskvällen vid 22:30, som en singelolycka i Södertälje Syd rapporterades, då en bil voltade och hamnade på taket med en passagerare inne i fordonet.

Räddningstjänst, ambulans och polis, var på plats för att hantera situationen. Polisen genomförde en utredning för att fastställa orsaken till olyckan och undersöka de exakta omständigheterna.

Enligt uppgifter ska personen som färdades i bilen ha kunnat lämna fordonet. Personen misstänks för vårdslöshet i trafik.

-Det var en bil som voltade och hamnade på taket. En anmälan om vårdslöshet i trafik har rapporterats, säger polisens presstalesperson till Telgenytt.

Skadeläget för den inblandade är oklart.

Text:

Shamash Oyal

Dela via:

Shares
Publicerad: 21 april 2024 02:43
Senast uppdaterad: 21 april 2024 02:43

INSÄNDARE: Noll respekt för en ren stad

RAW

Foto: Rawpixel/CC0 1

”Vad är det för fel på besökarna till stadskärnan?”, skriver insändaren.

Igår var det städning av flera gator i Södertälje. Kaplansgatan sopades från grus, fimpar samt alla möjliga sopor tidigt på förmiddagen. Det blev fint.

Endast några timmar senare är det en person från en parkerad bil som rätt ut på trottoaren kastar resterna från en hamburgerrestaurang, papper, muggar osv. Nu idag, fredag, har fimparna tillsammans med övriga sopor börjat samlas igen.

Vad är det för fel på besökarna till stadskärnan, är de flesta höga på flugsvamp eller tar dom fel på Lerhaga och Södertälje Centrum?

Jag som bor på soptippen

Text:

Detta är en debatt/insändare. Åsikterna är skribentens egna

Dela via:

Shares
Publicerad: 20 april 2024 21:00
Senast uppdaterad: 20 april 2024 17:30

Stöd vår lokala journalistik med en Swish:

123 473 66 41

qr

Mest lästa

SÖK NYHETER

Fler resultat...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors