🕝 1 minuter
"Vill vi inspirera och stötta Södertäljeborna"
Publicerad 3 november 2023 15:39
Uppdaterad 3 november 2023 15:44

Felicia Hellström, marknads- och försäljningschef Telge Återvinning. Foto: Telge Återvinning.

Som ett hållbart komplement under pågående Black Week arrangerar Telge Återvinning för andra året i rad kampanjen Green Week. Syftet är att inspirera till mer återbruk och minskad konsumtion.

I år välkomnas Södertäljeborna till en pop-up bytesbutik i Lunagallerian mellan 20-26 november. Där kan besökare lämna in och byta bort diverse inredningsprylar och småmöbler mot något annat. Telge Återvinnings marknads- och försäljningschef Felicia Hellström förklarar att kampanjen ska inspirera Södertäljeborna att förlänga livet på sina möbler och prylar och på så sätt bidra till ett mer hållbart Södertälje.

– Det här är en utveckling av vår satsning på Green week förra året då vi hade en bytesbutik med insamlande kläder, säger Felicia Hellström.

Bytesbutiken drivs i samarbete mellan Telge Återvinning och flera andra lokala aktörer, däribland Telge Fastigheter, Telge Tillväxt samt second hand-butikerna PMU och Second Hand Till Hjälp.

På Telge Återvinnings återvinningscentraler Tveta och Returen kan Södertäljeborna redan nu lämna in lämpliga inredningsprylar.

Skribent: Lucas T.

Dela artikeln