🕝 1 minuter
"Vi vill att besökarna kommer hungriga till festivalen"
Publicerad 8 augusti 2023 06:00
Uppdaterad 8 augusti 2023 00:25

Foto: Pexels

Nu är det inte långt kvar till årets festival, Södertälje Festivalen. I år har arrangören, Södertälje City, valt att sätta extra fokus på matupplevelsen.

– I år vill vi verkligen att besökarna kommer hungriga till festivalen. Det kommer att finnas mat från olika delar av världen, och vi har ansträngt oss för att skapa en mix av smaker och erbjuda en matfestival i festivalen. Vår förhoppning är att det varierande utbudet kommer att göra festivalen ännu mer minnesvärd för våra besökare, säger Aljosa Lagumdzija, VD på Södertälje City

Festivalen förra året lockade över 100 000 besökare med musik, kultur och underhållning, men erbjöd också en fantastisk matupplevelse.

I år, när festivalen inleds den 25 augusti, kommer det att finnas mer än 20 matförsäljare och foodtrucks på plats. Maträtterna kommer att vara en mix av både välkända favoriter och unika rätter, såsom hamburgare, churros, autentisk sydamerikansk mat, smakrika turkiska rätter, langos och mat från det asiatiska köket.

– Det blir ett utmärkt tillfälle att utforska nya kulturer genom sina kulinariska traditioner. Södertäljefestivalen kommer att äga rum mellan den 25 -27 augusti där musik, kultur och mat sammansmälter för att skapa en minnesvärd upplevelse för alla sinnen, avslutar Lagumdzija.

(Annonslänk)

Dela artikeln