Södertälje kommun
🕝 1 minuter
Världens största youtuber lanserar burgare i Södertälje
Publicerad 20 april 2023 11:18
Uppdaterad 20 april 2023 12:32

MrBeast. Pressbild.

Nu kommer Jimmy Donaldson, mer känd som MrBeast, till Södertälje med sina populära burgare. Burgarna levereras genom Foodora och förväntas bli en stor succé.

– Det här har jag sett fram emot länge. Jag är en av många människor som har sett MrBeasts videos genom åren och att vi nu inleder ett samarbete är verkligen spännande! Det är genom innovativa samarbeten som innovation kan gro och utvecklas, och jag är helt övertygad om MrBeast Burger kommer bli en succé, säger Hans Skruvfors, vd foodora.

MrBeasst är världens största youtuber med över 138 miljoner följare på YouTube, där han är känd för att ge bort stora summor pengar och priser. Nu gör han entré på den svenska marknaden genom att lansera sin egen burgare på ett tiotal platser i Sverige, Södertälje inkluderat.

– Jag ser fram emot nästa vecka. Många av MrBeasts fans har hört av sig och frågat när burgarna kommer finnas tillgängliga även i Sverige, och det är verkligen superroligt att deras önskan nu går i uppfyllelse, säger David Carlsson, medgrundare Myllra.

MrBeast Burgare kommer att finnas tillgänglig genom en virtuell restaurang som bara erbjuds för hemleverans från och med 25 april i Södertälje och ett tiotal andra städer genom Foodora. Lanseringen väntas locka hundratusentals fans runt om Sverige som väntat på att få smaka burgaren.

Burgarna tillgängliga i Södertälje från och med den 25 april

(annonslänk)

Dela artikeln