🕝 1 minuter
Syrianskas talang David Malki jagas av storklubbar
Publicerad 24 maj 2024 14:01
Uppdaterad 24 maj 2024 14:01
Foto: Syrianska FC/Andrew Moro

Han har hyllats av tränaren Özcan Melkemichel. Nu framkommer uppgifter att Djurgården, AIK, Hammarby och flera internationella storklubbar visar stort intresse för Syrianskas 15-åriga talang, David Malki.

Den unga mittfältaren David Malki har gjort fem inhopp i division 2 för Syrianska FC under denna säsong. I en match mot FC Nacka gjorde Malki sitt första mål, vilket avgjorde matchen och väckte ytterligare uppmärksamhet.

Bland de internationella klubbarna som har fått upp ögonen för Malki finns Ajax, Bayern München och Barcelona uppger flera medier. Enligt rapporter är dessa klubbar redo att bjuda in honom för provspel, vilket understryker hans stora potential.

Även på hemmaplan är intresset stort. Djurgårdens IF, AIK och Hammarby IF är alla intresserade av att värva 15-åringen enligt Fotbolldirekt.

Den österrikiska storklubben Red Bull Salzburg uppges också vara intresserad av Malki, vilket ytterligare förstärker bilden av hans lysande framtid. Dessutom har Syrianskas tränare, Özcan Melkemichel, hyllat den unga talangen efter hans imponerande prestationer.

- Det var länge, länge sedan jag såg en så stor talang. Vi ska inte glömma att det är en 15-åring vi pratar om. Han har mycket kvar. Men han har potentialen, sa Melkemichel till LT.

Med många stora klubbar som följer hans utveckling noggrant, ser David Malkis framtid mycket spänannde att följa.

Dela artikeln