🕝 1 minuter
Skulle hämta sitt barn från skolan – blev rånad
Publicerad 20 maj 2024 21:49
Uppdaterad 20 maj 2024 22:40
Foto: Alexander Isa

En man blev rånad under måndagseftermiddagen vid hämtning av sitt barn från en skola i Brunnsäng. Det uppger en uppgiftslämnare för Telgenytt.

En förälder utsattes för ett rån i samband med att han skulle hämta upp sitt barn från skolan i Brunnsäng under måndagseftermiddagen. Rånet ska ha skett vid en parkering i anslutning till skolan, men det är ännu oklart hur många gärningspersoner det rör sig om.

Polisen, som bekräftar rånet, anlände kort efter händelsen till brottsplatsen vid Björkmossen för att samla information och upprättade en polisanmälan.

(Annonslänk)

Efter rånet informerades föräldrarna snabbt om situationen. Enligt uppgifter till Telgenytt tog skolans rektor initiativ till att skicka ut information till elevernas vårdnadshavare för att höja medvetenheten.

Polisen har inte offentliggjort vilka föremål som stulits, och utreder för närvarande händelsen. Den rånade mannen rapporterades vara oskadd.

- En person har rånats och vi har upprättat en anmälan, men jag kommer inte gå in på detaljer om vad målsäganden blivit bestulen på, säger polisen till Telgenytt.

Trots polisens snabba respons, hade ingen misstänkt gripits fram till måndagskvällen. En förundersökning om grovt rån är inledd.

Dela artikeln