🕝 1 minuter
Två rånade vid Mälarbadet med pistolliknande föremål
Publicerad 9 februari 2024 14:15
Uppdaterad 9 februari 2024 14:15

Arkivbild

Natten mot fredag utsattes två unga män, som satt i en bil, för ett rån vid Mälarbadet. Enligt polisen blev de rånade av maskerade gärningspersoner med pistolliknande föremål.

I de tidiga timmarna av fredagen, vid 03.05, inträffade en händelse vid Mälarbadet i Södertälje där två unga personer som befann sig i en bil blev konfronterade av två maskerade personer på elmopeder.

(Annonslänk)

– Det är två personer mellan åldrarna, 20-25 år, som ska ha blivit rånade vid Mälarbadet. Två maskerade personer som ska åkt fram till personerna med elmoped och bära på pistolliknande föremål, säger polisens presstalesperson till Telgenytt.

Gärningsmännen, som använde sig av ett pistolliknande föremål för att hota offren, lyckades bland annat komma över kontanter och klädesplagg. Polisen, som snabbt anlände till platsen, genomförde en omfattande insats i området, inklusive kontroller av fordon, men har ännu inte lyckats gripa någon misstänkt i samband med rånförsöket. Ingen av de drabbade skadades fysiskt under händelsen, enligt polisens rapport.

Polisens förundersökning av händelsen, som för närvarande rubriceras som grovt rån, pågår fortfarande. Ingen har ännu gripits i samband med rånet.

Dela artikeln