🕝 1 minuter
Två månader efter premiären - Nu står restaurangen utan franchisetagare
Publicerad 26 maj 2022 02:00
Uppdaterad 26 maj 2022 02:00

Foto: Shamash Oyal.

Den 22 mars öppnade ett helt nytt restaurangkoncept vid foten av Orionkullen, i centrala Södertälje, med inriktning på hamburgare och pizza med surdeg.

Två månader efter premiären ligger restaurangen på Blocket, utan en restaurangchef och letar ny franchisetagare.

Bores som finns på flera platser runt om i landet startade i mars sin nionde enhet i Södertälje.

Den tidigare restaurangchefen Aziz Jacob valde den 19 maj att lämna över till grundarna Carl Gustaf och Carl-Henrik Forssbeck.

Bores sökte länge en partner för verksamheten i Södertälje och när Aziz kom in i bilden erbjöds han att vara franchisetagare, men tackade nej.

– De frågade mig om jag ville ta franchisen. Jag sa nej, men sa att jag kan tänka mig drifta den och om jag kände för att franchisa längre fram så gör jag det, säger Aziz Jacob till Telgenytt.


– Nu har jag gjort det och jag tycker inte att det passar mig. Jag är inte intresserad av att vara franchisetagare, det skulle bli för dyrt. Så vi kom överens om att skiljas åt, säger han.

Nu söker bröderna Forssbeck en ny person som vill ta över för att driva restaurangen på Köpmangatan och annonserar ut verksamheten på Blocket.

Vi söker självklart efter någon som är som vi, ambitiös och driven, men tidigare erfarenhet av restaurang är ej nödvändigt. Du utbildas inom företaget men att vara organiserad är självklart av vikt.”, står det i annonsen på Blocket.

Läs även – Nu öppnar nya restaurangen på Köpmangatan

Dela artikeln