🕝 1 minuter
Helg full av festligheter på Taxinge Slott
Publicerad 7 juni 2024 08:00
Uppdaterad 7 juni 2024 08:00
Pressbild

Det blir en fartfylld första helg i juli på Taxinge slott. Nu står det klart att den svenska popgruppen Dolly Style gästar den slottsliknande byggnaden i Nykvarn.

Sedan debuten i Melodifestivalen 2015 med låten ”Hello Hi” har Dolly Style blivit en fast punkt i den svenska pophimlen. Med en armé av fans och hits som ”Cherry Gum”, ”Rollercoaster”, och ”Habibi” har trion skapat sig ett unikt utrymme i musikvärlden.

Med närmare 200 000 lyssnare varje månad på Spotify och en följarskara på över 100 000 på YouTube, fortsätter Dolly Style att engagera och underhålla sin publik. Deras senaste verk, ”Mi Amor” och ”Girls Girls Girls”, visar att gruppen inte har några planer på att sakta ner.

Taxinge slott. Foto: Holger Ellgaard, Cc

För att fira sina tio år i branschen, bjuder Dolly Style och Shownite in till ett oförglömligt jubileumskalas på det historiska Taxinge Slott. Dörrarna öppnas klockan 12.00 den 7 juli, med en efterlängtad liveuppträdande av gruppen på scen klockan 14.00, där de lovar att bjuda på ett urval av sina mest älskade låtar genom åren.

Festligheterna inleds dock redan dagen innan, lördagen den 6 juli, då slottet gästas av ingen mindre än den folkkära artisten Orup, vilket gör helgen till ett mustigt firande av svensk popkultur.

– Vi är superglada att vi nu i år får till en hel konserthelg ute på Taxinge Slott, Nykvarn med både en av vår tids största popfenomen, Orup på lördagen och nu även popgruppen Dollystyle på söndagen. Vi ser fram emot en riktigt härlig konserthelg vid slottet och med utsikt över Mälaren, säger Lena Schulte, projektledare för SHOWNITE som för andra året arrangerar konserter på Taxinge Slott.

Dela artikeln